Visitvesterhavet
VesterhavsPartner_top

VESTERHAVSPARTNER

Ambitiøse og etablerede virksomheder, attraktioner, foreninger og organisationer vil få fuldt udbytte af et Vesterhavspartnerskab.

Ambitiøse og etablerede virksomheder, attraktioner, foreninger og organisationer vil få fuldt udbytte af et Vesterhavspartnerskab. Du kan ikke alene se frem til at blive en del af et inspirerende netværk med mulighed for at udveksle erfaringer med andre aktører. Du vil også sikre dig, at dine produkter og services er blandt de tilbud og muligheder, som bliver fremhævet i Destination Vesterhavets markedsføring. 

 

VESTERHAVSEPARTNERE FÅR

  • En fremhævet placering på visitvesterhavet.dk, så din virksomheds produkt eller serviceydelse vises hurtigere til sidens besøgende.

  • Opslag om din virksomhed på Visit Vesterhavets SoMe-profiler. Du får indflydelse på både indhold og tidspunkt, mens Destination Vesterhavet sørger for at udarbejde opslaget, så du får en professionel præsentation på platformene i tråd med Visit Vesterhavets stil og tone.  

  • Invitationer til gratis netværksarrangementer, hvor du har mulighed for at udveksle inspiration og erfaringer med andre aktører i netværket. 

  • Tilbud om at få din virksomheds brochurer ud på vores turistkontorer, så gæster har mulighed for at finde dine tilbud, når de allerede er kommet til vores område og er på udkig efter lokale muligheder. 

 

5000 DKK pr.år

Samlet pris pr. år 5.800 DKK inkl. basismedlemskab

 

Ved bestilling af Sømærke, Vesterhav samt Anker partnerskab tillægges prisen på DKK 800,- for basismedlemskab af Destination Vesterhavet. Alle priser er excl. moms. 

KONTAKT OS NU

Vi er klar til at vejlede om valg af det rette partnerskab og oprette jer, så I straks får adgang til alle fordelene og mulighederne.

Holger Lyst

Partnership Manager & Webcoordinator

holger@visitvesterhavet.dk

Mobile:+45 25723089

Rasmus Sømod

Head of Partnerrelations

rasmus@visitvesterhavet.dk

Mobile:+45 51212992