To kvinder går ved Stranden

Praktik ved Destination Vesterhavet

Photo: VisitVesterhavet

Drømmer du om at arbejde med turisme? Er du på en relevant uddannelse og har du lyst til at komme i praktik helt ude vestpå hvor det er råt og smukt på samme tid? 

Vi er altid interesseret i, at høre fra dig, hvis du er interesseret i, at komme i praktik. Destination Vesterhavet har hovedkontor i Hvide Sande. En by som er i rivende og konstant udvikling og har et fedt industrielt miljø, der også favner rigtig gode restauranter, kaffebarer, regenerative oplevelser, surfspots og meget mere. Vores destination dækker over både Ringkøbing-Skjern og Varde kommune og råder over 100 km kystlinje og huser omkring 10 mio. gæsteovernatninger årligt. 

Læs om vores seneste praktikanter Amanda og Christina her. De er begge bosat i Aarhus og har en bachelor i antropologi fra Aarhus Universitet. 

To kvinder i Hvide Sande

T.v. Amanda Lehrskov Bjarkam (AU) T.h Christina Lerche Johnsen (AU)Photo:VisitVesterhavet

"Vi er to studerende på kandidaten i Oplevelsesøkonomi, som på nuværende tidspunkt er i praktik ved Destination Vesterhavet. Amanda sidder ved destinationskontoret i Hvide Sande, mens Christina er tilknyttet Ringkøbing Fjord Museer, og har sin daglige gang ved Fiskeriets Hus. I løbet af praktikopholdet arbejder vi blandt andet med at udvikle oplevelsesruter i Hvide Sande og omegn. I den forbindelse fokuserer Amanda på områdets enestående natur, og Christina har fokus på områdets rige kulturhistorie. Projekterne bevæger sig inden for feltet regenerativ turisme, hvor intentionen er, at turismen skal bidrage positivt til lokalsamfundet. Vi er glade for at være her, og spændte på at lære jer og området bedre at kende henover de næste par uger."

Begge praktikanter er indlogeret i et hus tæt på kabelparken i Hvide Sande. Destination Vesterhavet assisterer gerne med, at undersøge muligheden for at finde en bolig under praktikophold. 

Lyst til at høre mere? Kontakt venligst Destinationen.

Hvad er Destination Vesterhavet?