©  Photo:

Julekoncert med Anders & Bent Bro på GENERATOR

Oplev Julekoncert med Anders & Bent Bro på Spillestedet Generator!

Anders er journalist på TV MIDTVEST, hvor han bl.a. er den ene halvdel af duoen, der kører landsdelen tynd med Vibeke Nipper i FOTOVOGNEN. Han har sunget og spillet siden han var helt lille. Han spiller på klaver, keyboard, harmonika og guitar. Ud over at spille med "den gamle" er Anders også en fjerdedel af gruppen FÆTTERS.
Bent Bro har i 35 år arbejdet med - og for - fiskerne i Thyborøn Havns Fiskeriforening. Siden 1981 har han været medlem af TØRFISK, hvor han efter 42 år gik i land i 2023.

Anders og Bent har spillet sammen i 15-20 år - og mens Anders mestrer flere instrumenter, holder Bent sig til sin guitar - sin trofaste følgesvend siden 1969, hvor han modtog den første undervisning. Det er også Bent der forestår snakken og introduktionen til sangene, hvor flere nok også vil mene at snakketøjet er bedre end "spilletøjet".

Anders og Bent Bro vil tage publikum med på en sejltur i sang og musik med fortællinger fra det vestjyske område. Der indgår altid flere fællessange, så publikum også bliver en aktiv del af koncerten.

Kort sagt: Et liv i fisk og musik mellem to broer.

Tidspunkt for arrangementet: Søndag den 15. December, kl. 14.00